کارگاههای پیش بینی شده در نیمسال دوم 97

کارگاههای پیش بینی شده در نیمسال دوم 97

*** زمان كلي برگزاري دوره ها در نيمسال دوم96-97  خواهد بود كه زمان دقيق بعد از رسيدن به حد نصاب لازم وباهماهنگي با ثبت نام كنندگان مشخص خواهد شد.

*** منظور از امتياز پژوهشي، ./25 نمره از  2نمره پژوهشي مربوط به پايان نامه دانشجويان كارشناسي ارشد است.

*** دانشجويان ورودي قبل از سال 94 مي توانند به وب سايت دانشگاه ، سامانه »دوره هاي آموزشي و پژوهشي« مراجعه نموده و با وارد كردن شماره دانشجويي به عنوان نام كاربري و كد ملي به عنوان كلمه عبور، وارد صفحه شخصي خود  شوند وسپس اقدام به ثبت نام در دوره مورد نظر نمايند.

دانشجويان ورودي  94و 95 و افراد غير دانشجو نيز مي توانند با مراجعه به همان سامانه و پر كردن فرم »كاربر جديد«،بانام كاربري و كلمه عبوري كه خودشان ثبت مي كنند وارد صفحه شخصي خود شده و اقدام به ثبت نام نمايند.*** دانشجويان كارشناسي ارشد مي توانند براي 4 دوره از دوره هاي فوق از امتياز پژوهشي (1نمره از 2نمره) استفاده نمایند.

تصاویر مربوطه
Phoenix:تصویر0 از 2تصویرPhoenix:تصویر1 از 2تصویر