انتصاب دکتر فرید نعیمی به ریاست واحد شهرضا

تصویر مطلب انتصاب سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا

• سه شنبه 3 بهمن 1396
  • 335

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی دکتر فرید نعیمی را به سمت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در متن این حکم آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر فرید نعیمی

با اهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا » منصوب می شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره گیری شایسته از توانمندی های سرمایه های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر فرهاد رهبر همچنین طی نامه ای از زحمات و تلاشهای دکتر علی شریف زاده رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا قدردانی کرد.

روز سه شنبه سوم بهمن ماه هزار و سیصد و نود و شش طی مراسمی آقای دکتر فرید نعیمی به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا منصوب شدند ایشان دارای سوابق مدیریتی قوی و سوابق علمی و پژوهشی زیادی در رزومه کاری خود هستند.

در این مراسم که آقایان دکتر پیام نجفی، سرپرست دبیرخانه هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و دکتر فرهنگ ایشان را معارفه و از تلاشهای جناب آقای علی شریف زاده رئیس سابق دانشگاه در طی 11 سال ریاست ایشان تقدیر و تشکر کردند.

تصاویر مربوطه