سومین جشنواره ایده برتر -مهلت ارسال 20 آذر 96

جشنواره ايده برتر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در نظر دارد با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و پژوهش سراهای دانش آموزی استان اصفهان اقدام به برگزاری دومین جشنواره ايده برتر با هدف ترويج و تشويق، خلاقيت و نوآوري در روز دوشنبه مورخ 96/9/27 نمايد.

اهداف جشنواره:

1. تشويق و ترويج فرهنگ ايده‌پردازي و خلاقيت.
  2. جمع‌آوري ايده‌هاي كسب و كار و تشكيل بانك ايده و شناسايي صاحبان ايده‌هاي نو.
  3. حمايت مادي و معنوي از طرح‌ها و ايده‌هاي برتر.
  4. توسعه تفكر بكارگيري علوم و فن‌آوري و آموخته‌هاي دانشگاهي در راستاي توليد ثروت.
  5. آشنايي دانشجویان با موضوع چگونگي راه‌اندازي يك كسب و كار موفق.
  6. آشنايي با چگونگي جلب سرمایه و تأمين منابع مالي جهت توسعه کارآفرینی دانش‌بنیان.
  7. تعامل مؤثر صاحبان ایده، دانشگاه و سرمایه‌گذار در جهت تكميل چرخه تبديل ايده به محصول.
  8. حركت در راستاي تحقق دانشگاه كارآفرين.
  9. معرفی مرکز تحقیقات شیمی رازی و مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه.

محورهای جشنواره:

- فني مهندسي  - علوم دارویی  - علوم پایه  - علوم انساني (علوم سیاسی، روابط بین الملل و حقوق) و معارف دینی  - محیط زیست  - صرفه جویی و ارتقاء بهره­وری - فناوری نانو  - گیاهان دارویی و طب سنتی  - صنایع غذایی و تغذیه  - کاتالیست  - فناوری اطلاعات IT  - سایر محورها

ایده مطرح شده در جشنواره باید داراي ویژگیهاي زیر باشد.

1. نوآورانه بودن
  2. در حوزه کارآفرینی باشد.
  3. در برگیرنده مسائل اقتصادي و مالی باشد.
  4.  قابل اجرا بودن از لحاظ علمی و عملی
  5. در حد امکان جامع بوده و عمومیت داشته باشد.
  6. حداقل یکی از مشکلات دانشگاه، صنعت یا جامعه را حل نماید.
  7.  اولویت با ایده­هایی می­باشد که براي قشر متوسط و دانشگاهی جامعه کارآفرینی فراهم نماید.
  8. ایده ­هاي کاربردي و توليدي و فناورانه در اولويت مي باشند.

جوايز جشنواره: به ایده­ های برگزیده توسط هیات داوران جوایز نفیسی اهداء خواهد شد.

ملاک گزينش ايده ها و نظريه هاي برتر موارد ذيل مي باشد:

1-     نوآوري و خلاقيت

2-     استدلال مبني بر شواهد قوي

3-     پرداختن به مفاهيم و امکان تعاملات بين رشته اي

4-     ارائه مدل ارزيابي ايده توسط آزمايشات و تست هاي نوين قابل انجام

از کلیه علاقه‌مندان دعوت می‌شود، برای شرکت در این جشنواره فرم مربوطه را از اینجا دریافـــت نموده و نســـخه تکمـــیل‌ شده آن را حداکـــثر تا تاریخ  20 آذر ماه 96 به آدرس idea@iaush.ac.ir ارسال و یا به دبیرخانه مرکز تحقیقات شیمی رازی واقع در ساختمان تحصیلات تکمیلی، طبقه سوم، اتاق 318 یا تحویل نمایند. تلفن: 53292500 - 031

لازم به یادآوری است؛ ایده‌های ارسالی به مرکز، به صورت محرمانه نگه‌داری خواهد شد و مرکز رشد خود را ملزم به امانت‌داری در این خصوص می‌داند.

دانلود فایل های مربوطه

فرم ثبت نام سومین جشنواره ایده برتر