انتخاب دکتر آذین به ریاست دانشگاه آزاد اصفهان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا انتخاب آقای دکتر آذین را به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان تبریک عرض نموده و موفقیت ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.

با حکم فرهاد رهبر

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان منصوب شد

یکشنبه 12 شهریور 1396 - 14:42
دکتر آذین- اصفهان2

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و واحد اصفهان(خوراسگان) را منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در حکم دکتر فرهاد رهبر آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر احمد آذین

با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و واحد اصفهان(خوراسگان)» منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات و اموال دانشگاه نمایید.

رهبر در نامه ای از زحمات و تلاش های دکتر سیدمحمد امیری هم در دوران مسئولیت در دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی کرد.

به گزارش آنا، احمد آذین دارای مدرک دکتری تخصصی علوم سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا بوده و دارای بیش از 29 مقاله علمی و پژوهشی و isi است. وی پیش از این عهده‌دار مسئولیت‌هایی همچون ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان از سال 84 تا 93، معاونت آموزشی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا از سال 81 تا 83، مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا از سال 81 تا 83، عضو کمیته هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان اصفهان، مدیر کمیته علمی روش‌شناسی دروس معارف اسلامی، دبیر هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان از سال 85 تا کنون و دبیر استانی هم اندیشی دانشگاه‌های استان اصفهان از سال 94 تاکنون بوده است.

پیش از این دکتر احمدعلی فروغی ابری به عنوان موسس و بنیانگذار واحد اصفهان(خوراسگان) از سال 1366 تا تیر 1395 و پس از آن دکتر سیدمحمد امیری از 28 تیر 95 تاکنون عهده‌دار این مسئولیت بوده‌اند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا نیز ریاست آقای دکتر آذین را تبریک عرض نموده و موفقیت ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.