ایمیل : asghar4657@yahoo.com

سردار سلامی

بازدید 1405 بار
تاریخ انتشار 09 آبان ماه 1395 ساعت 17:07

جانشین کل سپاه گفت: ما به آمریکا هشدار می‌دهیم که جمهوری اسلامی برای جنگ‌های طولانی مدت با امکان پیروزی قدرت‌سازی کرده و از جنگ با آمریکا استقبال می‌کند.

سردار حسین سلامی جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران در خبر سراسری شبکه یک سیما در واکنش به تهدید نظامی مقامات آمریکایی اظهار داشت:‌ دوران به کار بردن قدرت نظامی پایان یافته و آمریکا نباید پیروزی‌های گذشته خود بر ارتش‌های پوسیده که شبیه مانور بدون دشمن و شوی نظامی بود را با درگیری با ایران عزیز و اسلامی مقایسه کرده و دچار خطا در محاسبه و اشتباه در برآورد شوند.

سردار سلامی ادامه داد: بنده به عنوان یک فرمانده نظامی جنگ دیده که در دوران جوانی در جنگ بزرگ شده‌ام و جنگ برایم پدیده‌ای واقعی و نه ذهنی است، به آنها هشدار می‌دهم و می‌گویم ما بیش از آنکه برای صلح، سازش و تعامل با آنها قدرت ساخته باشیم برای جنگ‌های گسترده و طولانی‌مدت با امکان حقیقی پیروزی و غلبه بر آنها قدرت‌سازی کرده‌ایم.

جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران با بیان اینکه اگر آمریکا بخواهد از پایگاه هوایی روی زمین استفاده کند باید بداند که آنجا به آتش کشیده خواهد شد، افزود: اگر هواپیماهای آنها می‌خواهند در آسمان پرواز کنند بدانند تمام طبقات و سقف‌های مختلف آسمان سراسر آتش خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ما به خلبان‌های آنها هشدار می‌دهیم که اولین پرواز آخرین پرواز خواهد بود و هیچ کس سالم بازنخواهد گشت و باید پروازهای خود را به نام پرواز آخر نامگذاری کنند.

سردار سلامی تاکید کرد: ما بر اساس فرض «خطرناک‌ترین سناریو» آماده شده‌ایم و این برای ما یک مفهوم ساده است؛ ما از جنگ با آمریکا استقبال می‌کنیم چرا که معتقدیم آنجا میدان موفقیت‌ها و عرض اندام پتانسل‌های حقیقی قدرت ماست.

جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران یادآور شد: اگر آمریکا بلوف می‌زند و عملیات روانی می‌کند ما باز هم با این قضیه جدی برخورد می‌کنیم و اگر واقعی هم می‌گویند ما آماده‌ایم تا واقعیت‌ها را در میدان به رخ یکدیگر بکشیم.

جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران با اشاره به ماجرای مک فارلین در طول دوران دفاع مقدس ادامه داد: ما آمریکایی‌ها را سال ۶۵ و در ماجرای مک فارلین آزموده‌ایم از این رو اگر نیاز عامل مذاکره بود ما در اوج نبرد نابرابر با عراق و متحدان آن از جمله آمریکا، شوروی، اروپا و اعراب، مک فارلینی که با پاسپورت جعلی به فرودگاه مهرآباد آمده بود و در آن شرایط اخراج نمی‌کردیم.

وی تصریح کرد: ملت ایران یک ملت کارآزموده و جنگ دیده است و آزمودن دوباره آنها خطاست.

جانشین فرماندهی کل سپاه پاسداران با اشاره به اشتباه آمریکا تصریح کرد: آمریکا وقتی در منطق سیاسی کم می‌آورد از اعمال قدرت نظامی استفاده می‌کند و منطق آنها از زبان لوله تفنگ خارج می‌شود در حالی که ما گلوله‌هایمان از زبان منطق خارج می‌شود.

وی یادآور شد: ما اگر آمریکا را تهدید نمی‌کنیم به این دلیل نیست که قدرتمند نیستیم بلکه به این دلیل است که معتقدیم در فضای تعاملات دیپلماتیک و سیاسی باید اجازه داد سیاست مسیر خود را طی کند.

منبع: دانا

فامیل شما:
ایمیل شما:
اخبار کلاس درس

قابل توجه دانشجویان درس دفاع مقدس (استاد سبزواری)

در روز سه شنبه 31 اردیبهشت ماه جلسه روایت گری بمناسبت بزرگداشت فتح خرمشهر از ساعت 10 تا 12 در سالن شهید چمران ساختمان تحصیلات تکمیلی (طبقه همکف) برگزار می گردد. حضور دانشجویان درس دفاع مقدس در این جلسه امتیاز ویژه دارد. از نمایندگان کلاس ها خواهشمند است حتما شرکت نمایند.

موضوعات پژوهش سرا :

منوی کتابخانه تخصصی دفاع مقدس : لیست کتب موجود، اهداف راه اندازی کتابخانه، نمایی از روی جلد کتب، معرفی کتاب های جدید

منوی پیرامون دفاع مقدس : آثار رسیده (خاطرات رزمندگان شهرضا، دل نوشته ها، اشعار ناب)، دستاوردهای انقلاب و جنگ، اولین های دفاع مقدس، سوال و جواب، خاطرات شیرین جنگ، مقالات

منوی درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس : سلفی با قبور شهدا، موضوعات تحقیق و کنفرانس، طرح درس، نمونه سوالات پایان ترم، آثار دانشجویان، نظرخواهی دانشجویی، گزارش روایت گری و زیارت مزار شهدا و آسایشگاه معلولین

اطلاعات مفید

جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بمدت 2888 روز - 412 هفته - 95 ماه و حدود 8 سال (31 روز کم) طول کشیده است. این جنگ در تاریخ 59/6/31 شروع و در 67/5/29 به اتمام رسیده است.

آیا می دانید که در هر ترم ، تنها در 82 واحد از مراکز عالی دانشگاهی استان اصفهان ، بیش از 10 هزار دانشجو درس 2 واحدی آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس را می گذرانند؟

آیا می دانید که ایران با عراق 1608 کیلومتر مرز مشترک دارد که از این رقم، 422.5 کیلومتر مرز رودخانه ای و آبی است و اروندرود تنها 91.8 کیلومتر آنرا تشکیل می دهد؟

آیا می دانید که ایران بعد از روسیه و چین، با داشتن 15 کشور همسایه (مرز خشکی 7 و مرز آبی 8) دارای سومین رتبه در سطح جهان است؟ (این در حالی است که روسیه و چین از لحاظ وسعت، اولین و چهارمین کشور پهناور جهان ، اما ایران در رتبه ی هجدهم قرار دارد).